UNIEK in Vlaanderen • Voor zaakvoerders van een kleine onderneming
BUSINESSLAB JAM
Stel je voor dat je precies weet waar je moet aan beginnen om makkelijk ​​​​nieuwe klanten binnen te halen én de rust en de vrije tijd te hebben waar je zo naar snakt.
En dat alleen omdat je je 2 uur vrijmaakt voor de Businesslab Jam.
Ontmoet ons LIVE in Brugge.
26 april 2018 • 20u
NH Hotel - Boeveriestraat 2 - Brugge
Boek onderaan vandaag nog je ticket.
Kom naar de Businesslab Jam en zet de eerste stap richting meer winst en meer vrije tijd.
Alle inzichten en principes die je krijgt werken, in welke sector je ook actief bent.
Je wil je product of dienst beter in de wereld zetten.
Je bent serieus over de groei van je zaak.

Je staat open om de zaken net op een iets andere manier te doen om betere resultaten te krijgen

De Businesslab Jam is NIET voor starters, bijberoepers, mensen die overwegen ondernemer te worden, netwerk-markerteers of MLM’ers. De Jam is uitsluitend voor eenmanszaken en zaakvoerders van kleine ondernemingen die minimum één jaar bezig zijn en voldoende omzet draaien om volledig van hun zaak te leven. 
Vorige week een opleiding gevolgd bij Businesslab te Gent.
An en Xavier zijn gedreven opleiders die hun publiek gedurende de sessies fantastisch kunnen boeien door hun enthousiasme en ervaring.
Ze lukken er feilloos in om met tools en concrete acties een boost te geven aan jouw ondernemerschap.
Een aanrader!!
Patrick Chalmet - BizPlus BVBA
De manier waarop An en Xavier tips geven, je wakker schudden, je doen nadenken over waar je mee bezig bent en wat je doel zou kunnen zijn, is heel erg professioneel opgebouwd en werkt enorm motiverend. Het doet je verlangen naar meer en het maakt je overtuigd dat er meer mogelijkheden zijn dan verder doen zoals je bezig bent. Voor mij een absolute aanrader. Joeri Roose - Liquid Wax Candle Light Concept
​​​​​​​WIE IS BUSINESSLAB?
.
Wij zijn An Verstraete en Xavier Debaere, auteurs, oprichters en trainers van Businesslab. Zelf zijn we al meer dan 25 jaar gedreven ondernemers die kennis omzetten in actie en tastbare resultaten.

Als businesscoaches laten we jou zien wat werkt en wat niet.
We richten ons bewust op kleine ondernemingen. Dus geen theorieën die alleen werken voor grote bedrijven. Je ontdekt hoe wij de winst van onze bedrijven meerdere keren verdubbelden, en vooral wat JIJ ervan kan leren om meer inkomen en vrije tijd te creëren.
 
De Businesslab Tribe
Wij willen zoveel mogelijk ondernemers inspireren en begeleiden om van Vlaanderen de beste plek te maken om te leven. We geloven dat het de kleine ondernemingen zijn die de wereld veranderen. Niet de politiek, niet de godsdiensten en niet de multinationals.

Zo is de Businesslab Tribe de grootste community in Vlaanderen van ondernemers met goesting. Een thuishaven waar iedereen elkaar begrijpt, waar je uitdagingen en successen deelt. De Tribe  haalt de ondernemer uit zijn eenzaamheid.
Businesslab inspireerde LIVE al meer dan 1500 ondernemers.
AN VERSTRAETE
XAVIER DEBAERE
"Energiek, to the point, praktisch..."
Deelnemers over Businesslab
Vol energie, zo naturel en zeer professioneel nam An, samen met Xavier, mij mee in de rollercoaster van het ondernemerschap!
Ik heb geluisterd, geleerd en genoten.
Businesslab is voor elke zelfstandige of kleine onderneming een echte aanrader!

An Van Gent - AVG Support

An en Xavier zijn niet alleen boeiende vertellers die hun publiek weten vast te houden, zij zijn eveneens zeer getalenteerde trainers met een grote kennis van ondernemen en marketing. Hun heel persoonlijke visie heeft mij in positieve zin aangegrepen.
​​​​​​​Rudy Willox - Open End NV

Ik boek hieronder mijn ticket voor het Businesslab Jam seminar
Slechts € 47 + BTW (1,5 uur transformerende inzichten + receptie ervoor en erna)
€ 27 + BTW met je een persoonlijke code.
[bot_catcher]